Ga jij binnenkort naar Zwolle verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Zwolle. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Zwolle?

Denk jij erover om naar Zwolle te verhuizen? Lees hier over dé tips voor deze stad!

De hoofdstad van Overijssel is van oudsher een Hanzestad en dit is overal terug te zien. Het stadscentrum heeft een middeleeuwse uitstraling met nog immer intacte stadspoorten en stadsmuren. Echter, middeleeuws hoeft niet zozeer ouderwets te betekenen. Sterker nog, Zwolle bewijst ons het tegendeel! De stad heeft een enorme aantrekkingskracht op studenten, ondernemers en creatievelingen. Zo telt Zwolle talloze hippe winkels, gezellige restaurantjes en gave culturele hotspots. Kortom, verhuizen naar Zwolle is een aanrader.

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en start met verhuisbedrijven vergelijken. ScanMovers zorgt vervolgens voor een volledige verhuisofferte.

De verhuischecklist, verhuisbedrijven vergelijken en een verhuisofferte aanvragen

Verhuizen kan tijdrovend en stressvol zijn. ScanMovers wil het daarom zo makkelijk mogelijk voor jou maken, allereerst door jou een overzichtelijke verhuischecklist aan te bieden. Download deze verhuischecklist als jij hebt besloten om te verhuizen naar Zwolle en werk deze punt voor punt af. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en de grote verhuizing soepel gaat verlopen.

Daarnaast is het van belang dat jij kiest voor het juiste verhuisbedrijf als jij wilt verhuizen naar Zwolle. Dit doe je door verhuisbedrijven te vergelijken en bij al deze verhuisbedrijven een verhuisofferte op te vragen. Klinkt dit als een hele taak? Maak dan gebruik van de service van ScanMovers. Voer online jouw gegevens in en wij gaan direct voor jou verhuisbedrijven vergelijken. Binnen 2 uur ontvang jij van ons een aantal verhuisoffertes. Geef vervolgens aan welke verhuisofferte het best aansluit bij jouw wensen en wij regelen de rest. Hierna heb je alle tijd om jouw nieuwe woonplaats te verkennen. Wij hebben alvast een aantal Zwolse hotspots voor jou op een rijtje gezet.  

Verhuizen naar Zwolle: Museum de Fundatie

Ben jij een groot fan van musea, dan is Museum de Fundatie al genoeg reden om te verhuizen naar Zwolle. Museum de Fundatie bezit en beheert een enorme collectie beeldende kunst. Er is voor ieder wat wils. Zo is er kunst te zien dat stamt uit de late Middeleeuwen, maar ook hedendaagse moderne kunst is vertegenwoordigd. Naast een vaste collectie toont het museum iedere drie maanden wisselende uiteenlopende tentoonstellingen. Daarnaast is de architectuur van het museum is een ware lust voor het oog. Je mag van geluk spreken als jij een huisje hebt gevonden in de buurt van De Fundatie.

Verhuizen naar Zwolle, de fundatie museum

Verhuizen naar Zwolle: Sassenpoort

De stadsmuren van Zwolle zijn al prachtig, maar de Sassenpoort in deze muren is werkelijk de kers op de taart. Deze oude poort is gebouwd aan het eind van de 14e, begin van de 15e eeuw en fungeerde toentertijd als onderdeel van de stadsverdedigingswerken. Kenmerkend voor de Sassenpoort is het schattige spitse klokkentorentje. Ga jij verhuizen naar Zwolle, dan is dit de plek waar je maar al te graag voorbij fietst. Gauw verhuisbedrijven vergelijken en een verhuisofferte aanvragen!

Verhuizen naar Zwolle: De Peperbus

De Onze-Lieve-Vrouwetoren is een gotische toren in het centrum van Zwolle. Als je Zwolle binnenrijdt zie je het direct: de toren lijkt op een peperbus. Dit is dan ook de reden dat de kerk door alle inwoners van Zwolle zo wordt genoemd. De toren is 75 meter hoog en vanuit de verte al te zien. Ga jij binnenkort verhuizen naar Zwolle, ben je al begonnen met verhuisbedrijven vergelijken en heb je al een verhuisofferte aangevraagd? Tijd om ondertussen de stad eens vanuit de hoogte te bekijken. Een manier om dit te doen is de Peperbus beklimmen. Het is ‘maar’ 236 traptreden omhoog en je hebt prachtig uitzicht op jouw nieuwe stad. Vergeet trouwens ook niet nog even de verhuischecklist te bekijken voor de geplande verhuisdag!

Heb jij nog vragen rondom het verhuizen naar Zwolle, verhuisbedrijven vergelijken of een verhuisofferte aanvragen? Ben je op zoek naar een overzichtelijke verhuischecklist? Check dan gauw onze site. Veel verhuisplezier!

 

Regel hier jouw verhuizing naar Zwolle

 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu