Ga jij binnenkort naar Utrecht verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Utrecht. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Utrecht

Een prachtige binnenstad, een indrukwekkende kerktoren, mooie grachtjes en gezellige inwoners. De vierde stad van Nederland is immens populair onder de Nederlanders en dat is niet voor niets. Ben je benieuwd waarom jij vandaag nog moet verhuizen naar Utrecht? ScanMovers heeft 5 redenen op een rijtje gezet. Tijd om verhuizers te vergelijken, verhuisoffertes aan te vragen en je biezen te pakken richting de Domstad!

Reden 1 om te verhuizen naar Utrecht: de Domtoren

Het symbool van Utrecht? Juist, dat is natuurlijk de Domtoren. De toren in het middelpunt van de stad is maar liefst 112,5 meter hoog en is daarmee de hoogste kerktoren van Nederland. Het prachtige aanzicht van de Dom is dan ook reden nummer 1 om te starten met verhuizers vergelijken, verhuisoffertes aan te vragen en te verhuizen naar Utrecht. Een leuke bijkomstigheid is dat je de Domtoren kunt beklimmen. 465 traptreden verder heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Na deze sportieve prestatie gaat dat koude drankje op een van de vele terrassen in Utrecht zeker smaken!

De Domtoren in Utrecht. Verhuizen naar Utrecht. Vergelijk verhuizers via ScanMovers

Reden 2 om te verhuizen naar Utrecht: een compacte binnenstad

De binnenstad van Utrecht is klein, maar o zo fijn. Het centrum is erg compact en daarom goed beloopbaar. Daarbij wordt je niet platgelopen door toeristen, omdat Utrecht minder populair is dan onze hoofdstad Amsterdam. Dit betekent niet dat de stad minder aantrekkelijk is, integendeel zelfs. Naast alle grote winkelketens zit de binnenstad van Utrecht boordevol leuke boetiekjes, eetgelegenheden en hidden gems. Klinkt dit als muziek in je oren, dan wordt het tijd om verhuisoffertes aan te vragen, je verhuizing door te geven bij de gemeente en te verhuizen naar Utrecht.

Reden 3 om te verhuizen naar Utrecht: de mooie grachten

Een onderdeel van de mooie binnenstad, maar zeker een aparte mention waard: de Utrechtse grachten, met als hoogtepunt natuurlijk de Oudegracht. De Oudegracht geldt als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht, is ongeveer 2 kilometer lang en slingert door de hele binnenstad. Direct aan het water van de Oudegracht bevinden zich tal van leuke cafés en restaurants met leuke terrassen waar men maar al te graag een avondje doorbrengt. Daarnaast is het mogelijk om zelf door de grachten te varen en de schoonheid van Utrecht te bekijken vanaf het water. Ben je nog aan het twijfelen om te verhuizen naar Utrecht? Een rondvaart zal je zeker overtuigen om de biezen te pakken.

Reden 4 om te verhuizen naar Utrecht: de gezellige inwoners

Net zo belangrijk als het karakter van de stad zijn de mensen die de stad bewonen. Op dit gebied kan Utrecht gezien worden als een diverse stad. Er is sprake van een samensmelting van vele culturen en dit maakt de stad tot de karaktervolle stad die het nu is. Alleen alle gezellige inwoners zou al een drijfveer moeten zijn om te verhuizen naar Utrecht. Daarbij staat Utrecht bekend als een van de grootste studentensteden van Nederland. Of het nu gaat om het weekend of een doordeweekse dag is: de stad leeft! Ben jij student en heb je hulp nodig bij jouw studentenverhuizing? Klik dan hier. Vergeet hierna ook niet om de verhuizing door te geven bij de gemeente.

Reden 5 om te verhuizen naar Utrecht: een goede ligging

Utrecht is een stad in Midden-Nederland en heeft daarom een zeer goede ligging ten opzichte van alle andere Nederlandse steden. Heb je een afspraak in een andere stad, dan hoef je nooit ver te reizen. Dit is dan ook een goede reden om verhuisoffertes aan te vragen en te verhuizen naar Utrecht. De stad is perfect aangesloten op het Nederlandse spoorwegennet. Het station van Utrecht heeft daarnaast nog een extra pluspunt: het is namelijk aangesloten op het enorme winkelcentrum Hoog Catharijne. Zo kan jij gauw nog even een boodschapje doen voordat je de trein instapt!

Verhuizers vergelijken, verhuisoffertes aanvragen of een verhuizing doorgeven?

Ga je verhuizen naar Utrecht, maar weet je niet waar je moet beginnen? ScanMovers kan jou een handje helpen! Het enige wat jij hoeft te doen is online jouw verhuisgegevens invullen. Wij gaan vervolgens voor jou kosteloos verhuizers vergelijken en verschillende verhuisoffertes aanvragen. Hierop volgend ontvang jij binnen 24 uur een aantal verhuisoffertes op maat. Jij kiest vervolgens uit deze verhuisoffertes de verhuisofferte die het beste bij jou past en wij regelen de rest!

Heb jij nog vragen rondom het verhuizen naar Utrecht, verhuizers vergelijken, verhuisoffertes aanvragen of wil je weten hoe je een verhuizing moet doorgeven? Neem dan gauw een kijkje op onze site!

Regel hier jouw verhuizing naar Utrecht
 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu