Ga jij binnenkort naar Tilburg verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Tilburg. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Tilburg

Top 5 verhuistips Tilburg

  1. De gemeente Tilburg ligt in Noord-Brabant en heeft zo’n 213.000 inwoners. Tot de gemeente behoren de stad Tilburg en de dorpjes Berkel-Enschot   en Udenhout. Wil je naar Tilburg verhuizen, is het goed om te weten dat de beste wijken om in te wonen, Enschot en De Blaak, een overzicht van de wijken in Tilburg en het cijfer dat de bewoners van die wijk geven voor leefbaarheid en veiligheid, vind je hier. Nou scoort Tilburg een gemiddeld cijfer van 7,3 op leefbaarheid en veiligheid, dus is het over het algemeen een prettige stad om te wonen.
  2. Wil je naar Tilburg verhuizen maar ben je nog op zoek naar een woning? Bij deze zes woningcorporaties kun je je inschrijven op een woning te zoeken: Woonzorg Nederland,  't Heem,  WonenBreburg , TBV Wonen , en Tiwos. Naast deze woningcorporaties zijn er ook woningbemiddelaars en particuliere verhuurders.
  3. Wanneer je naar Tilburg gaat verhuizen moet je nieuwe adres aan de gemeente doorgegeven worden, dit kun je makkelijk online regelen. Op de website van de gemeente Tilburg kun je aangifte doen met je DigiD.
  4. In het centrum van Tilburg betaal je om te parkeren. In en rond de binnenstad zijn 8 parkeergarages. Inwoners van de stad kunnen echter een parkeervergunning aanvragen. In het winkelgebied zijn paaltjes gevestigd die alleen tussen 6:00 en 11:00 uur ‘s-ochtends zijn geopend. Valt jouw woning binnen het winkelgebied kun je een verkeersontheffing aanvragen om buiten deze tijden te laden en lossen. Heb je bezoek, dan kunnen deze tegen een verlaagd tarief parkeren via de BezoekersApp.
  5. Verhuis je binnenkort naar Tilburg en heb je nog een verhuisbedrijf nodig? Kijk dan op deze website om inzicht te krijgen in het aanbod. Ook kan je via deze website binnen enkele uren 5 verhuisoffertes ontvangen, vergelijken en online boeken.

 

Algemene tips Tilburg

 

Tilburg is een echte studentenstad, meer dan 29.000 studenten, waarvan 3.000 internationaal, volgen hier een studie. In de stad zijn twee hogescholen, het Avans en Fontys hogescholen. Daarnaast is er een universiteit, Tilburg University.

 

In Tilburg wordt uitgebreid carnaval gevierd. Tijdens het carnaval krijgt de stad ook een andere naam, namelijk Kruikenstad. Wanneer je meer informatie wilt over de evenementen tijdens carnaval en de organisatie, kun je een kijkje nemen op deze website. Ook leuk om een bezoek aan te brengen is Safaripark Beekse Bergen, dit dierenpark ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek en is het grootste dierenpark in de Benelux. Je kunt hier een safari in Afrika beleven vanuit je eigen auto, met de bus, de boot of te voet.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu