Ga jij binnenkort naar Rotterdam verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Rotterdam. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Rotterdam

The New York Times en CNN Travel schreven er al over: vandaag de dag is Rotterdam the place to be. Alle grote bouwprojecten zijn afgewerkt, hippe hotspots schieten als paddenstoelen uit de grond en de moderne stad haalt het internationale nieuws. Dit is niet voor niets. Wij zijn daarom net zoals vele anderen overgehaald: verhuizen naar Rotterdam is waanzinnig. Lees de 4 redenen van ScanMovers om vandaag nog verhuizers te vergelijken, offertes van verhuisbedrijven op te vragen en de biezen te pakken richting Rotterdam!

Reden 1 om te verhuizen naar Rotterdam: Markthal Rotterdam

De Markthal is sinds 2014 niet meer weg te denken uit het ‘nieuwe’ hippe Rotterdam. Zoals Winy Maas, architect van de Markthal al zegt: ‘Met de Markthal maken we stad, het is een icoon. Maar als je erin staat, ervaar je vooral ruimte. Dat is de kunst: er tegelijk zijn en niet zijn. Een prachtige paradox.’ Het enorme boogvormige kunstwerk biedt onderdak aan ongekend veel diverse marktkraampjes. Daarnaast herbergt het complex meerdere winkels, horecagelegenheden, een grote parkeergarage en 228 appartementen. De Markthal is met stipt reden nummer 1 om te starten met verhuizers te vergelijken, verhuiskosten op te vragen en te verhuizen naar Rotterdam!

Reden 2 om te verhuizen naar Rotterdam: De Erasmusbrug

Net zoals de Markthal is de Erasmusbrug een prachtig staaltje moderne architectuur, maar is daarentegen al een stuk langer onderdeel van de stad. Sinds 1996 is de Eramusbrug hét gezicht van Rotterdam en verbindt het noorden met het zuiden van de stad. De 284 meter lange tuibrug hangt aan staalkabels die een hoogte van 139 meter bereiken. Wegens de asymmetrische vorm wordt de brug in de volksmond ook wel ‘de Zwaan’ genoemd. Overdag is de brug al een indrukwekkend voorkomen, maar ’s avonds is het al helemaal een plaatje. De Erasmusbrug overtuigt dan ook veel mensen om offertes van verhuisbedrijven op te vragen en te verhuizen naar Rotterdam.

Reden 3 om te verhuizen naar Rotterdam: Hotel New York

Ga je verhuizen naar Rotterdam en mogen wij zo vrij zijn om je een hotelaanrader te geven tijdens alle geplande huisbezichtigingen? Here we go: Hotel New York. Alhoewel, misschien wil je hierna wel in dit hotel wonen.. Het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn op de Kop van Zuid ademt nostalgie. Het historische uiterlijk, de ouderwetse lobby, de eetzaal met het prachtige plafond.. Het contrast met het hedendaagse moderne Rotterdam kan bijna niet groter zijn. Maar, ook dít is Rotterdam. Maak de oversteek met een watertaxi en geniet van het uitzicht op de stad. Deze hele belevenis zal je laten beseffen dat je vandaag nog moet beginnen met verhuizers vergelijken en verhuiskosten moet opvragen.

Reden 4 om te verhuizen naar Rotterdam: De Euromast

Oké, misschien niet de mooiste toren van Nederland, maar met 185 meter wel de hoogste toren. Iedere Rotterdammer is hartstikke trots op de Euromast, want de Euromast maakt de skyline van Rotterdam compleet. Op 95 meter hoog hangt het zogenaamde ‘kraaiennest’, tegenwoordig een hotel/restaurant waar je lekker kan genieten van een hapje en een drankje. Voor de avonturiers onder ons heeft ScanMovers goed nieuws: er is een mogelijkheid tot abseilen en tokkelen. Verhuizen naar Rotterdam moet dan toch als muziek in je oren klinken!

Verhuizers vergelijken, offertes van verhuisbedrijven aanvragen en benieuwd naar de uiteindelijke verhuiskosten?

Ben jij van plan om te verhuizen naar Rotterdam, dan is het verstandig om offertes van verhuisbedrijven aan te vragen, verschillende verhuizers te vergelijken en op de hoogte te zijn van de uiteindelijke verhuiskosten. Dit proces kan tijdrovend en stressvol zijn. Gelukkig kan ScanMovers jou hierbij een handje helpen!

Geef bij ons kort jouw verhuisgegevens op. Op basis van deze informatie gaan wij verhuizers vergelijken en offertes van verhuisbedrijven in de buurt aanvragen. Wij brengen je zo snel mogelijk op de hoogte van de verhuiskosten in de door de verhuisbedrijven opgestelde verhuisoffertes. Jij kiest vervolgens de verhuisofferte die het beste bij jou past en ScanMovers regelt de rest.

Heb jij nog vragen rondom verhuizen naar Rotterdam, verhuizers vergelijken, offertes van verhuisbedrijven of uiteindelijke verhuiskosten? Neem dan gauw contact met ons op via deze link en wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!

 

Regel hier jouw verhuizing naar Rotterdam
 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu