Ga jij binnenkort naar Nijmegen verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Nijmegen. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Nijmegen

Top 5 verhuistips Nijmegen

  1. Wil je naar Nijmegen verhuizen voor je studie is het goed om te weten dat een studentenkamer  je gemiddeld €315,- kost.
  2. Bij een verhuizing naar Nijmegen dien je met het volgende rekening te houden. Een verhuizing geef je over het algemeen door aan de gemeente door in te loggen bij DigiD.
  3. Een leidraad voor typisch Nijmeegs autorijden vind je hier, dit is toch handig om door te nemen voordat je naar Nijmegen verhuisd.
  4. Een parkeerontheffing of tijdelijke verkeersmaatregel vraag je ook aan via de website van de gemeente via de tab ‘regelen”.
  5. Verhuis je naar Nijmegen en heb je nog geen verhuizers geregeld? Regel hier dan jouw verhuizing. Je krijgt op maat gemaakte verhuisoffertes toegestuurd waarmee jij de beste verhuizer voor jou kan uitzoeken.

Algemene tips Nijmegen

Nijmegen is een echte bourgondische stad waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Benieuwd naar een aantal leuke adresjes? Neem hier dan even een kijkje. Ook kun je leuk shoppen en uitgaan in het centrum en doordat de stad zich zo dicht bij de grens bevindt kun je genieten van producten uit de Duitse supermarkten die de rest van Nederland moet missen. Let wel op dat parkeren in het centrum niet gratis is overdag, van maandag tot zaterdag betaal je voor parkeren op straat van 09:00 tot 21:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00. Wil je goedkoop parkeren dan kun je het beste op het transferium P+R Noord staan.

 

Toch wel een van de bekendste evenementen in Nederland is de Nijmeegse Vierdaagse, een vier-daagse wandel prestatietocht waar elk jaar tienduizenden wandelaars aan deelnemen. Wil jij hier ook aan meedoen en genieten van het prachtige uitzicht dat de omgeving te bieden heeft kijk dan snel op deze website om je aan te melden.

 

Nijmegen heeft meer dan 170.000 inwoners en staat bekend als studentenstad, 15% van de inwoners is dan ook student. Wil je gaan studeren in Nijmegen heb je de keuze uit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) waar meer dan 80 hbo bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden en de Radboud Universiteit die 37 bacheloropleidingen en 76 masteropleidingen aanbieden.

 

Nijmegen, gelegen aan de Waal in een prachtig heuvel- en bosrijk landschap, is de oudste stad van Nederland. Ruim 2000 jaar bestaat deze stad inmiddels al, dit komt mede door zijn praktische ligging. Omdat Nijmegen deels hooggelegen is bood dit bescherming en in de lage delen was handel en transport mogelijk via de Waal. Een gemiddelde verhuizing naar Nijmegen kost al gauw €1150,- hierbij is gekeken naar zowel kleine als grote verhuizingen. Wil je een huis bouwen in Nijmegen is het belangrijk te weten dat er altijd eerst bodemonderzoek wordt gedaan naar de grond door stadsarcheologen waarbij nog regelmatig bijzondere vondsten worden gedaan. De slogan van Nijmegen is dan ook ‘Altijd Nijmegen’, een verwijzing naar het verleden, het heden en de toekomst.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu