Verhuizen Haarlem

Vind een overzicht van alle verhuizers in Haarlem! Start nu met vergelijken: Gratis en Vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

VERHUIZEN HAARLEM

Top 5 Verhuistips Haarlem

 Haarlem wordt steeds populairder om te wonen, zeker voor Amsterdammers, dit zie je terug in de ontwikkeling van het prijspeil van de afgelopen 2 jaar. Gelukkig kan je hier nog wel rustig op zoek naar een huis in tegenstelling tot Amsterdam waar nog altijd een huizengekte heerst.

 Een tijdelijke parkeervergunning voor een verhuizing binnen Haarlem vraag je aan in de publiekshal. Je kan de vergunning direct aan de balie betalen.

 Belangrijk om te weten is dat als je naar Haarlem verhuisd je binnen 5 dagen je nieuwe adres doorgeeft aan de gemeente, dit is namelijk verplicht. Dit kan gemakkelijk online via deze link.

 Heb je tijdens het verhuizen naar Haarlem even geen vast woonadres dan ben je verplicht een briefadres aan te vragen.

 Ga jij binnenkort inderdaad verhuizen naar Haarlem, vergeet dan niet online verhuisoffertes aan te vragen, voor op maat gemaakte offertes om je verhuizing snel en gemakkelijk te regelen.

Algemene tips Haarlem

 Haarlem is de hoofdstad van Noord-holland en heeft zo’n 150.000 inwoners. Opvallend is dat er voornamelijk mensen tussen de 20 en 44 jaar wonen, een jonge en levendige stad dus. Haarlem is een mooie stad waar je zes dagen per week de mogelijkheid hebt om in een sloepje een rondvaart te maken over het Spaarne, de Haarlemse grachten en de singels. Op deze manier zie je in een keer alle monumenten en mooie panden van Haarlem. Voor actuele updates over evenement en hotspots in de stad kun je terecht op deze blog waar regelmatig artikelen worden geüpload met tips voor bewoners en bezoekers van Haarlem. Goed om te weten is dat veel winkels gesloten zijn op zondag.

 Parkeren in Haarlem is een beetje prijzig, zo betaal je in de binnenstad al snel 3,90 per uur en 1,60 per uur in de parkeergarages. Gelukkig is het openbaar vervoer goed geregeld en kun je er voor kiezen om gratis te parkeren op P+R Spaarnwoude, hier kun je dan de bus pakken om naar het centrum te reizen. Middenin het centrum bevindt zich het station van Haarlem waarvandaan je een directe verbinding hebt met Amsterdam en Rotterdam.

Momenteel heeft Haarlem 73.600 woningen waarvan de gemiddelde woningwaarde € 225.450 is. Het gemiddelde inkomen per inwoner ligt op € 25.000 en met 64.200 banen in Haarlem, ligt de arbeidsparticipatie erg hoog. Maarliefst 69% van de beroepsbevolking werkt. De stad bestaat uit 5 delen, Noord, Oost, Zuid-West, Zuidschalk en Centrum. Wil je nou weten in welke buurt je het best kunt gaan wonen, volgens Elsevier moet je dan in Hout zijn, wat deze buurt nou ideaal maakt om in te wonen, lees je in het artikel.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

8.9 klanttevredenheid
uit 247 beoordelingen
Maria
27-03-2018
8
de klant krijgt snel reactie van verschillend bedrijven zodat je snel jou verhuis kan inplannen. Top!
Danielle
27-03-2018
8
Duidelijk, Snelle reactie, overzichtelijk
T.
02-03-2018
10
Vriendelijke klantenservice, er wordt op een constructieve wijze meegedacht over de mogelijke keuze.
Menu