Ga jij binnenkort naar Ede verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Ede. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Ede

Ede is Nederlandse gemeente midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. Naast al het groen is het een gezellige stad waar altijd wat te beleven is. Zo is Ede het thuis van het wereldberoemde Kröller-Müller Museum, de Edesche Concertzaal, een grote bioscoop en twee mooie theaters.

En wat blijkt? In Ede wonen de gelukkigste mensen van Nederland! Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken, wacht dan niet langer en start met verhuisbedrijven vergelijken die jou gaan helpen met verhuizen naar Ede.

Verhuizen naar Ede als kunstliefhebber: Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is de trots van de gemeente Ede. Dit is niet gek, aangezien het Kröller-Müller de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld in bezit heeft! Bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen zijn in het museum te bewonderen. Daarnaast vind je in het Kröller-Müller Museum een van de grootste beeldentuinen van Europa met maar liefst 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars. Het Kröller-Müller Museum is dus al reden genoeg om te starten met verhuisbedrijven vergelijken en te verhuizen naar Ede.

Kroller muller museum verhuizen naar ede en verhuizers vergelijken in ede

Verhuizen naar Ede als natuurliefhebber: Nationaal Park De Hoge Veluwe

Na een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum wordt het tijd om de omgeving eens te bekijken. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is het namelijk meer dan waard! Het park is ongeveer 5400 hectare groot en zit vol met cultuur-historische elementen, architectuur en beeldende kunst. Ga je verhuizen naar Ede, neem je dan zeker voor om lekker de fiets te pakken en de natuur in te duiken! Vergeet van te voren niet om offertes van verhuisbedrijven aan te vragen en een verhuischecklist op te stellen.

Verhuizen naar Ede als muziekliefhebber: Edesche Concertzaal

Ook liefhebbers van klassieke muziek komen in Ede niets tekort. Toen de Noorderkerk Ede in 2013 werd gerenoveerd ontstond het idee om van een kerkzaal een concertzaal te maken. Deze Edesche Concertzaal heeft een prachtig kerkorgel en de intieme sfeer van de zaal zorgt ervoor dat bewoners van Ede maar al te graag een avondje komen luisteren naar klassieke muziek. Verhuizen naar Ede gaat hand in hand met leuke uitstapjes en genieten van alle cultuur die deze stad brengt. Stel daarom gauw een verhuischecklist op en begin met verhuisbedrijven vergelijken om offertes van verhuisbedrijven te ontvangen. Jij bent er klaar voor!  

Verhuisbedrijven vergelijken, offertes van verhuisbedrijven opvragen of op zoek naar een verhuischecklist?

Verhuizen naar Ede is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kost wel veel tijd. ScanMovers wil daarom graag wat werk uit handen nemen! ScanMovers is het eerste onafhankelijke verhuisplatform dat zich bezighoudt met verhuisbedrijven vergelijken.

Hoe werkt het? Allereerst vul jij jouw gegevens in op onze site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal dozen die verhuisd moeten worden, of nog sprake is van (de)montage van bepaalde meubels en of er een verhuislift nodig is. Wij gaan vervolgens kosteloos verschillende verhuisbedrijven vergelijken. Jij ontvangt dan van ons binnen 24 uur een aantal offertes van verhuisbedrijven. Jij kiest uit deze offertes van verhuisbedrijven de verhuizer die het beste bij jouw wensen aansluit en de rest wordt voor je geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een verhuischecklist raadplegen en je voor te bereiden op de grote verhuizing!

Heb jij nog vragen rondom verhuizen naar Ede? Wil je meer weten over verhuisbedrijven vergelijken en het ontvangen van verschillende offertes van verhuisbedrijven? Ben je op zoek naar een verhuischecklist? Check dan gauw onze site en vul je gegevens in!

Regel hier jouw verhuizing naar Ede
 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu