Ga jij binnenkort naar Breda verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Breda. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Breda?

Denk jij erover om naar Breda te verhuizen? Lees hier over dé tips voor deze stad!

De provincie Noord-Brabant: trotse inwoners die spreken met een zachte ‘G’, gezellige dorpjes te midden van mooie natuurgebieden en sfeervolle steden met leuke winkelstraten en fraaie pleinen. Denk hierbij aan steden zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg én, last but not least, Breda. Niet alleen Brabanders zijn overtuigd van de schoonheid van Breda, ook mensen buiten de provincie begrijpen dat mensen de stad kiezen als hun vertrouwde thuisbasis. De stad wordt dan ook niet voor niets ‘de parel van het Zuiden’ genoemd. Heb jij een mooi huis in Breda op het oog, maar heb je nog net dat zetje extra nodig? Scanmovers – specialist in verhuisoffertes en verhuizers vergelijken - geeft jou hierbij vier redenen om te verhuizen naar Breda.

Reden 1 om te verhuizen naar Breda: De historie

Volgens historici kent Breda zijn oorsprong al in 1125. De oudheid van de stad is dan ook terug te zien in het uiterlijk van de binnenstad. De Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Grote Markt wordt gezien als het belangrijkste monument van Breda. Andere grote historische hoogtepunten in Breda zijn het Begijnhof, Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade.

Wil jij graag een dagelijkse fietstocht maken door een stad die de Nederlandse geschiedenis ademt, dan is verhuizen naar Breda een goed plan. Vergeet niet om je van tevoren in te lezen over verhuisbedrijven in de buurt, verhuizers te vergelijken en verschillende verhuisoffertes aan te vragen. Een goed begin is het halve werk!

onze lieve vrouwenkerk in Breda, deze kom je tegen wanneer je verhuist naar Breda

Reden 2 om te verhuizen naar Breda: De natuur in en rondom de stad

Parken en bossen in en rondom Breda zijn perfect voor mensen die toch wat meer rust willen, maar een grote stad in de buurt willen hebben. Ook een zogenaamd ‘stadsmens’ kan gesteld zijn op natuur. De gemeente Breda weet stedelijke en natuuraspecten als geen ander te combineren. Een goed voorbeeld is het Stadspark Valkenberg, het park tussen het drukke station van Breda en de binnenstad. In de zomer is dit de plek waar mensen genieten van de zon in het gras of de terrassen opzoeken voor een koud biertje. Wil je echt de natuur induiken, dan zou je een mooie wandeling kunnen maken langs de rivier De Mark of door het Mastbos.

Huizen rondom deze gebieden zijn niet goedkoop. Kosten besparen op verhuisbedrijven die jou een handje helpen bij het verhuizen naar Breda is dus helemaal geen slecht idee. Voor meer informatie over verhuizers vergelijken en verschillende verhuisoffertes aanvragen, klik hier.

Reden 3 om te verhuizen naar Breda: De bereikbaarheid

Breda is een stad in het westen van Brabant en heeft een goede aansluiting op het Nederlandse (spoor)wegennet. Daarnaast ligt de stad dichtbij de grens van België en ben je binnen no-time op de ring van Antwerpen. Breda is dus erg gunstig gelegen voor mensen die veel moeten reizen. Het feit dat de stad zo’n goede bereikbaarheid heeft kan ook voordelig uitpakken op het gebied van verhuizen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende verhuizenbedrijven die dit ook als een gemak beschouwen. Een van deze verhuisbedrijven gekozen uit de verschillende verhuisoffertes zal hartstikke blij zijn als zij iemand moeten helpen met verhuizen naar Breda.  

Reden 4 om te verhuizen naar Breda: De Brabantse gezelligheid

Weliswaar als vierde in de lijst, maar misschien wel de belangrijkste reden om te verhuizen naar Breda: de Brabantse gezelligheid! Inwoners van Breda weten als geen ander hoe ze een feestje moeten vieren. In de weekenden staan de kroegen bomvol en dan hebben we het nog niet eens over carnaval.. Ben je een echte carnavalsvierder, dan is Breda ‘the place to be’. Een (wellicht onnodige) tip: Plan je verhuizing niet in de deze feestweek. Je kan natuurlijk wel een verhuisofferte aanvragen, maar de werkende verhuizers zullen moeite hebben om de spreekwoordelijke poorten van de stad te betreden. Vanwege een goede en ‘keigezellige’ reden, dat dan weer wel.

Verhuizers vergelijken en een verhuisofferte aanvragen bij Scanmovers

Heb jij nog vragen omtrent het verhuizen naar Breda, verhuizers vergelijken, een verhuisofferte aanvragen of bepaald verhuisbedrijven? Neem gerust contact met ons op en wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Veel verhuisplezier!

 

 

Regel hier jouw verhuizing naar Breda

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu