Ga jij binnenkort naar Arnhem verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Arnhem. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Arnhem

Top 5 Verhuistips Arnhem

  1. Mocht je een tijdelijke verkeersmaatregel of vergunning nodig hebben tijdens je verhuizing, vraag deze dan aan digitaal of per post.
  2. Geef binnen 5 werkdagen hier aan de gemeente door dat je gaat verhuizen in Arnhem.
  3. Heb je tijdelijk geen vast woonadres tijdens je verhuizing naar Arnhem? Of verhuis je vanaf Arnhem naar het buitenland? Geef dit dan door aan de gemeente via de website.
  4. Als je jouw spullen tijdelijk wilt opslaan, kijk dan op deze website wat er nog beschikbaar is.
  5. Nadat je een goed overzicht hebt van verhuisbedrijven in Arnhem kan je online makkelijk 5 offertes opvragen, vergelijken en boeken.

Algemene tips Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, is een bruisende stad en telt zo’n 150.000 inwoners, dit aantal is gestaag gegroeid over de afgelopen jaren.  Toch is er een gezellig landelijke sfeer, in de regio van Arnhem en Nijmegen zijn namelijk veel streekproducten te vinden. In Arnhem wordt gesproken met een dialect, wil je vast een beetje oefenen, dan kun je op deze website alle woorden en zinnen vinden die je nodig hebt.

Een populaire attractie in Arnhem is de dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo, dat zo’n 1.5 miljoen bezoekers trekt per jaar. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan is een feestaardvarken cadeau gegeven aan de stad, het grootste buitenkunstwerk van Europa. Het kunstwerk is maar liefst 30 meter lang en 9 meter hoog. Een andere bekende attractie is het Gelredome, thuisbasis van voetbalclub Vitesse en veelgebruikte locatie voor beurzen, congressen en concerten, het is immers het grootste theater van Nederland. Een overzicht van de evenementen kun je hier vinden.

De bedrijvigheid die in de stad te vinden is flink gegroeid het afgelopen decennia. De regio Arnhem Nijmegen is een economisch gezond gebied, deze regio is maarliefst de zesde grootste werkgever van Nederland. Vooral in de zorgsector zijn veel banen bij gekomen, dit is een belangrijke sector voor de economie in de regio, namelijk 1 op de 5 banen zijn in de zorg.

Arnhem bevindt zich middenin een groene omgeving vlak naast de Veluwe waar elke natuurliefhebber zijn hart kan ophalen.  Duurzaamheid staat dan ook hoog aan de vaandel in Arnhem. Het bouwen van een duurzaam huis wordt namelijk gestimuleerd door de gemeente. Zo worden er gratis sublicenties ter beschikking gesteld. Meer informatie over duurzaam bouwen en licenties vind je hier.

 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu