Ga jij binnenkort naar Apeldoorn verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Apeldoorn. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Apeldoorn

Top 5 verhuistips Apeldoorn

 

  1. Verhuis je naar Apeldoorn, dan moet je uiterlijk 5 dagen na de verhuizing, aangifte doen bij de gemeente. Dit kun je gemakkelijk online regelen.
  2. Wanneer je kinderen hebt, raadt de gemeente Apeldoorn aan om ze 10 weken voor de verhuizing schriftelijk aan te melden en in te schrijven bij de school waar ze naar toe gaan. Als dit namelijk niet op tijd geregeld is, kan het zijn dat ze niet meteen na de verhuizing kunnen instromen op hun nieuwe school.
  3. Verhuis je binnenkort naar Apeldoorn en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Kijk dan snel op deze website, om snel een gemakkelijk verhuisoffertes te ontvangen voor jouw verhuizing.
  4. In Apeldoorn staat vrijwel geen hoogbouw, maar wel veel monumentale en vrijstaande woningen. Als je naar Apeldoorn verhuisd hoef je dus niet bang te zijn om tegen wolkenkrabbers aan te kijken.
  5. Een parkeerontheffing kan alleen op afspraak worden aangevraagd bij een verhuizing naar Enschede, een afspraak kan je maken op de website van de gemeente Apeldoorn.

 

Algemene tips Apeldoorn

 

Apeldoorn heeft zo’n 160.000 inwoners en staat bekend om de stadsparken en de Apeldoornse huisjes-structuur. Toch zijn veel bedrijven gevestigd in en om deze stad. Apeldoorn is ook een belangrijk werkgelegenheidscentrum voor Midden- en Oost Nederland. Er zijn zo ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen.

 

In de binnenstad van Apeldoorn mogen auto’s niet parkeren zonder vergunning, verhuis je naar een wijk in het centrum dan kun je een parkeervergunning voor bewoners aanvragen. Wil je liever in een nieuwbouwwijk gaan wonen dan kun je op Funda kijken naar de verschillende nieuwbouwprojecten.

 

Apeldoorn heeft een rijke geschiedenis, zo heeft Willem III van Oranje, in 1684 huis Het Loo gekocht, waarnaast hij een paleis liet bouwen, Paleis Het Loo. Tot het overlijden van koningin Wilhelmina hebben hier meerdere leden van de koninklijke familie gewoond. Sinds 1984 is het paleis omgebouwd tot museum. Paleis Het Oude Loo, wordt nog steeds gebruikt door de koninklijke familie als weekendverblijf.

 

In Apeldoorn zijn meerdere attractieparken te vinden, zoals bijvoorbeeld kinderpretpark Juliana Toren, geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud, maar ook de Apenheul. De Apenheul is een dierentuin gespecialiseerd in apen. Meer dan 300 apen van 35 verschillende soorten leven in deze dierentuin zonder kooien. Een bijzondere ervaring!

 

In Apeldoorn heb je een pas nodig om afval op te laten halen of weg te brengen. Vraag de huidige bewoner van uw nieuwe huis of ze deze achterlaten. Om gebruik te maken van een ondergrondse container of een grijze container voor restafval is namelijk een milieupas nodig. Net als voor grofvuil, waar een grofvuilpas voor nodig is. Wanneer de huidige bewoners de passen niet achter hebben gelaten, kunt je bij Circulus-Berkel B.V. nieuwe aanvragen. Verhuizen kan veel extra afval met zich meebrengen, daar houdt de gemeente Apeldoorn rekening mee en biedt iedereen die verhuisd een gratis verhuispas aan waarmee 300 kilo extra grofvuil weggebracht kan worden naar het Recycleplein.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu