Ga jij binnenkort naar Amsterdam verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Amsterdam. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Amsterdam

‘Aan de Amsterdamse grachten heb ik heel m’n hart voor altijd verpand, Amsterdam vult mijn gedachten als de mooiste stad van ons land..’. Ben jij het eigenlijk wel met onze Wim Sonneveld eens, dan wordt het tijd om te verhuizen naar Amsterdam. Hierbij 4 redenen van ScanMovers om zo snel mogelijk te starten met verhuisbedrijven vergelijken, verschillende verhuisoffertes aan te vragen en te verkassen naar deze mooie stad.

‘Niemand kan zich beter wensen dan een Amsterdammer te zijn..’

Verhuizen naar Amsterdam: de prachtige architectuur

De allereerste reden om te verhuizen naar Amsterdam is natuurlijk de prachtige architectuur die de stad rijk is. De mooie herenhuizen aan de grachten in het centrum, de gezellige scheve huisjes in de Jordaan en de mooie zowel oude als nieuwe buitenwijken. Iedere buurt heeft z’n eigen karakter en schoonheid. Wil jij verhuizen naar Amsterdam, ga dan op zoek naar de buurt die bij jou past. Oost, West, Zuid, het centrum of toch het opkomende Noord? Er is voor ieder wat wils. Vergeet niet om voor het verhuizen naar Amsterdam verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en verhuisoffertes aan te vragen. Als alles geregeld is, hebben wij ook nog een aantal handige verhuistips!

Verhuizen naar Amsterdam: varen door de grachten

Amsterdam wordt ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd. De reden hiervoor is namelijk dat de stad wordt doorkruist door meer dan 100 kilometer aan water! Heb je een zomerse dag te pakken, dan gaan veel Amsterdammers erop uit met een bootje en is het een en al gezelligheid op het water. Is het een aantal dagen achter elkaar flink koud geweest, dan bestaat er een kans dat je de schaatsen onder kan binden. Kortom, al het water van de stad is een goede reden om de verhuistips te checken, verhuisbedrijven te vergelijken, verhuisoffertes aan te vragen en te verhuizen naar Amsterdam.  

Verhuizen naar Amsterdam, Verhuizers vergelijken in Amsterdam, Amsterdams verhuisbedrijf

Verhuizen naar Amsterdam: het hippe leven in de stad

Een andere reden om te verhuizen naar Amsterdam is de hippe lifestyle die in de stad heerst. Iedere week openen er weer nieuwe hotspots in trendy buurtjes: van nieuwe café’s en restaurants tot aan nieuwe winkels, sportscholen en musea. Al deze gave nieuwe plekken zijn zeker een bezoekje waard en hoe fijn is het als deze ook nog eens allemaal om de hoek zijn? Verhuizen naar Amsterdam vanwege alle hotspots in de stad is dus zeker een goed idee.

Verhuizen naar Amsterdam: het gemak van de hoofdstad

Wonen in de hoofdstad van Nederland brengt grote voordelen met zich mee. Zo is de stad van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een groot en divers banenaanbod. Ook is luchthaven Schiphol snel te bereiken en is Amsterdam goed verbonden op het wegennet. Met andere woorden: wacht niet langer met verhuizers vergelijken en het aanvragen van verhuisoffertes als jij wilt verhuizen naar Amsterdam en genieten van alles wat deze mooie stad jou te bieden heeft!

Verhuisbedrijven vergelijken, verhuisoffertes aanvragen of algemene verhuistips?

Verhuizen naar Amsterdam is hartstikke leuk, maar het kan ook stressvol en tijdrovend zijn. Zo blijkt het zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf vaak een lastige klus en is het aanvragen van verhuisoffertes zo makkelijk nog niet. ScanMovers streeft er echter naar dat verhuizen een plezierige ervaring blijft en wil jou om deze reden graag een handje helpen.

Het enige wat jíj hoeft te doen is alle gegevens omtrent jouw verhuizing in te vullen op onze site. Als je dit proces hebt afgerond, starten wij direct met verhuisbedrijven vergelijken. Hierop volgend sturen wij jou binnen 2 uur kosteloos meerdere verhuisoffertes op maat. Jij kiest uit deze verhuisoffertes de offerte die het beste aansluit op jouw wensen, neemt onze verhuistips door en wij regelen de rest. Hoe makkelijk is dat?

Heb jij nog vragen rondom het verhuizen naar Amsterdam, verhuisbedrijven vergelijken, verhuisoffertes aanvragen of ben je gewoon benieuwd naar onze verhuistips? Neem dan gauw een kijkje op onze site!

 

Regel hier jouw verhuizing naar Amsterdam
 

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu