Ga jij binnenkort naar Amersfoort verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Amersfoort. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Amersfoort

Top 5 verhuistips Amersfoort

 

  1. Verhuis je binnenkort naar Amersfoort, hou er dan rekening mee dat de verhuizing uiterlijk 5 dagen na de verhuizing doorgegeven moet worden aan de gemeente. Je kunt de aangifte makkelijk online regelen.
  2. Wil jij ook naar Amersfoort verhuizen en ben je nog op zoek naar een verhuisbedrijf, kijk dan op deze website om verhuisoffertes aan te vragen om jouw verhuizing zo snel mogelijk te regelen.
  3. Een parkeerontheffing voor de verhuis bus tijdens een verhuizing in Amersfoort dien je tenminste 3 dagen van tevoren aan te vragen. Je doet er echter goed aan dit ruim van tevoren te doen aangezien de aanvraag ook kan worden afgewezen.
  4. Voor een actueel woonaanbod in Amersfoort kan je deze website bezoeken, deze wordt regelmatig geüpdatet.
  5. Verhuis je naar Amersfoort vanuit een andere gemeente en heb je een hond, dan moet hier ook een melding van worden gemaakt bij de gemeente omdat er hondenbelasting betaald moet worden, dit kun je ook online regelen via deze website.

 

Algemene tips Amersfoort

 

 

Amersfoort heeft zo’n 150.000 inwoners. In de binnenstad van Amersfoort moet parkeergeld betaald worden, inwoners kunnen echter een parkeervergunning aanvragen. Wanneer je bezoekt ontvangt kunnen zij ook parkeren tegen een gereduceerd bedrag wanneer je een bezoekerspas aanvraagt. Je kunt hier meer informatie vinden over parkeren in Amersfoort en het aanvragen van een vergunning.

 

Amersfoort was vroeger een echte handelsstad en groeide de stadsmuren te buiten waardoor een tweede stadsmuur gebouwd is. Het pas rond de tweede muur is erg populair bij joggers en wandelaars omdat het pad langs de mooiste plekjes van Amersfoort leidt. Het is zelfs zo dat vroeger alleen edellieden over dit pad mochten lopen. Heb je geen zin om dit pad helemaal af te lopen, dan kun je er ook voor kiezen om met een bootje door de grachten te varen. Een kaartje kost €5,- en vertrekt vanaf de Krommestraat. Tijdens de grachtentocht wordt o.a. over de historie van Amersfoort vertelt.

 

Amersfoort wordt gezien als één van de beste gemeente om te wonen in Nederland. Maar liefst vier buurten in de stad staan in de lijst van top 50 buurten om te wonen. Hierbij werd gekeken naar de sfeer in de buurt, de verhouding groen-blauw en de harmonie. Oranjelaan scoorde het hoogst en staat op de 11e plek. Het woningaanbod in Amersfoort is zeer gevarieerd, van nieuwbouwwijken tot monumentale woningen van uit de jaren 30. Voor een woning in Amersfoort ben je tussen de  € 130.000 en € 900.000 kwijt.

 

Veel bedrijven hebben hun hoofdkantoor gevestigd in Amersfoort vanwege de centrale ligging. Er wonen veel ZZP'ers en jonge mensen die voor deze stad gekozen hebben vanwege de carrièremogelijkheden en kwaliteit van scholen en kinderopvang. Kortom, Amersfoort is een ideale stad om in te wonen en werken.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu