Ga jij binnenkort naar Almere verhuizen?

Met ScanMovers vergelijk en boek je in een handomdraai alle beschikbare verhuizers in Almere. Start hier met vergelijken, het is geheel gratis en vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

Verhuizen naar Almere

Top 5 verhuistips Almere

  1. Almere is een vrij jonge stad en dit bood hedendaagse architecten de kans om hun kunsten te laten zien, Hierdoor is de stad net een groot kunstwerk. Ben je geïnspireerd en wil jij zelf je eigen huis bouwen vind je hier alle informatie die je nodig hebt
  2. Goed om te weten, als u naar Almere verhuist moet u uiterlijk 5 dagen na de verhuizing uw adres melden bij de gemeente. Je verhuizing geef je hier door.
  3. Ben jij van plan om binnenkort naar Almere te verhuizen en ben je benieuwd hoeveel een verhuizing kost? Vul dan snel een aanvraag in op onze website, voor op maat gemaakte verhuisoffertes om de verhuizer te vinden die het best past bij jouw verhuizing
  4. Voor een huis in Almere betaal je al gauw 183.000, dit gemiddelde stijgt de afgelopen jaren weer. Daarom is het juist nu de tijd om naar Almere te verhuizen.
  5. Alles wat je moet weten over tijdelijke verkeersmaatregelen of parkeerontheffingen vind je hier op de website van de gemeente Almere.

Algemene tips Almere

Almere heeft ongeveer 200.000 inwoners en is de jongste stad van Nederland. De inwoners van Almere zijn ook relatief jong, slechts 8% van de bewoners is 65 jaar of ouder. Hier komt wel steeds meer verandering in. Almere werd gebouwd met het doel als overloopstad te fungeren voor Het Gooi en Amsterdam, er is veel woon werk verkeer tussen deze regio’s en Almere.

 

Almere heeft ligt aan het water en biedt verschillende mogelijkheden tot watersport aan. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd langs het water. Op het Almeerderstrand bijvoorbeeld, daar wordt al jaren de Libelle Zomerweek georganiseerd waar jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers op af komen. Wil jij dit evenement ook een keer bezoeken neem dan even een kijkje op de website. Je kunt tijdens de Libelle Zomerweek namelijk de libelle-columnisten ontmoeten, een metamorfose ondergaan, modeshows en artiesten bekijken, politici ontmoeten en meedoen aan workshops.

 

Momenteel heeft Almere vijf stadsdelen: Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Poort. Er zijn nog twee extra stadsdelen in aanbouw, Almere Pampus en Oosterwold. In Almere Stad bevindt zich het grootste winkelgebied van Almere, hou je van shoppen dan zit je hier op de juiste plek, het is namelijk een van de grootste winkelcentra van Nederland. De winkels mogen ook allemaal open blijven op zondag, nou doet niet iedere winkel hier aan mee dus hou er rekening mee dat je dit het beste van tevoren even kunt uitzoeken. In Almere Stad worden ook wekelijks markten georganiseerd, dit geldt ook voor de stadsdelen Almere Haven en Almere Buiten. Voor leuke horeca gelegenheden kun je even kijken op deze website.

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

9 klanttevredenheid
uit 235 beoordelingen
Anoniem
09-02-2018
8
- Duidelijke website - Reacties kwamen snel binnen - Voldoende aantal reacties
Jo
29-01-2018
8
Ik kreeg vrij snel offertes. Na enige tijd werd ik gebeld voor wat tips. Op deze wijze kreeg ik een beter beeld van de opties bij de verhuisbedrijven.
Anoniem
28-01-2018
10
Snelle respons per mail en telefoon. Heel erg fijn!
Menu