Verhuizen Alkmaar

Vind een overzicht van alle verhuizers in Alkmaar! Start nu met vergelijken: Gratis en Vrijblijvend!

Bespaar tot 60% op je verhuizing
Van
Naar
Gratis & Vrijblijvend

VERHUIZEN ALKMAAR

Wat is het eerste waar je aan denkt bij Alkmaar? Precies; Kaas! Mensen komen van over de hele wereld naar Nederland toe om deze bijzondere Kaasstad te bewonderen. Maar naast de al de kazen op de Kaasmarkt, heeft Alkmaar ook veel andere historische bezienswaardigheden, prachtige musea en gezellige winkelstraten. Genoeg redenen voor een verhuizing naar Alkmaar en jezelf snel een echte ‘Kaaskop’ te noemen!

Ben jij helemaal ready-to-go om naar Alkmaar te verhuizen? Neem dan nog snel voordat je gaat onze top-stad-tips door en ga van die 99% ready naar 100% ready om te verhuizen!

 

#1. Verhuizen Alkmaar: Kaasmarkt

Wist je dat mensen die kaas eten eigenlijk gezonder zijn? Nog een reden om naar Alkmaar te verhuizen! Sorry; we moeten er wel over beginnen, want de Kaasmarkt is natuurlijk een must-see. De kaasmarkt vindt al meer dan vier eeuwen plaats op het Waagplein voor het mooie Waaggebouw; een oer-Hollandse traditie dus. Vroeger kon je 4 dagen per week naar de Kaasmarkt, maar tegenwoordig helaas alleen elke vrijdagochtend tussen april en september. Toch trekt deze Kaasmarkt jaarlijks maar liefs 100.000 bezoeker. Verhuizen naar Alkmaar gaat dus natuurlijk hand in hand met vele bezoekjes aan deze leuke lekkere markt. Kortom, wonen in Alkmaar = altijd de beste kaas in huis!

 

 

#2. Verhuizen Alkmaar: Stedelijk Museum Alkmaar

Schrik niet! Ook als je niet van kaas houdt is Alkmaar de stad voor jou! Naast de eeuwenoude Kaasmarkt heb je ook een ander eeuwenoud onderdeel van de stad, namelijk het Stedelijk Museum Alkmaar. Dit gemeentelijk museum opende haar deuren in 1875 en behoort daarmee tot een van de oudste musea van Nederland. Op deze mooie plek kunnen bezoekers een interessante kijk krijgen in de geschiedenis van deze prachtige stad.  Hiernaast heeft het museum zowel permanente als tijdelijke tentoonstellingen met een uiteenlopende collectie van historisch materiaal tot oude schilderkunst to moderne kunst. Kortom, het stedelijk museum Alkmaar heeft voor iedereen wat wils! Dus heb jij na de keuze uit aangeboden verhuisoffertes en het doornemen van de verhuischecklist, heel begrijpelijk snel je biezen gepakt naar Alkmaar? Breng na je verhuizing naar Alkmaar dan even héél snel een bezoekje aan dit prachtige museum!

 

#3. Verhuizen Alkmaar: De Grote Kerk

De eerste stenen voor deze kerk werden al in 1470 gelegd en de Grote Kerk, ook wel bekend al de Grote Sint Laurenskerk is nu al maar liefst 500 jaar. Deze kerk kent dus een grote historie en hoewel deze van origine katholiek was is ze als sinds 1573 protestant. Maar naast haar historische verleden, is deze kerk eigenlijk heel hip; de ene na de andere tentoonstelling komt voorbij en ook kan men van veel verschillende concerten genieten. Daarnaast; als het Nederlandse regenweer zich weer eens toont, kun je zelfs vanuit je luie Alkmaarse stoel een virtuele 360 graden rondleiding volgen door de kerk! Ben je al gestart met verhuisbedrijven vergelijken om naar Alkmaar te verhuizen? Ligt de verhuischecklist al klaar? Neem dan eens tijd om een prachtig concert bij te wonen of een gekke tentoonstelling te bezoeken! Kortom, wonen in Alkmaar betekent een leuk middagje/avondje uit om dit juweeltje eens goed te leren kennen!

 

Op zoek naar een verhuischecklist? Wil je verhuisbedrijven vergelijken en verhuisoffertes opvragen? 

Ga jij verhuizen naar/van of in Alkmaar? Dan zit je bij ScanMovers goed! Wij weten dat ondanks alle yoga en meditatie pogingen, het verhuisbedrijven vergelijken en opvragen van verhuisoffertes voor flink wat stress kan zorgen. Daarom biedt Scanmovers zich graag aan om deze klus net iets minder stressvol te maken! Wij zijn het eerste onafhankelijke verhuisplatform dat zich speciaal voor jou bezighoudt met verhuisbedrijven vergelijken en verhuisoffertes opvragen.

Dus vul snel je gegevens in op onze site, ontvang kosteloos binnen 24 uur 6 offertes, kies jouw perfecte verhuismatch en trakteer jezelf daarna lekker op een drankje, want wij regelen de rest! Het enige wat je na je drankje nog hoeft te doen is lekker de verhuischecklist te raadplegen en je klaar te maken voor de grote verhuizing!

 

 Heb je nog vragen rondom verhuizen naar/van of in Alkmaar? Neem dan snel contact met ons op en wij staan voor je klaar!

Lees meer

Verhuizen in 3 simpele stappen

vul je gegevens in 1

Vul je gegevens online in

Vul je gegevens in en kies voor een online inventarisatie of een afspraak aan huis.

vergelijk offertes 2

Vergelijk offertes

Vergelijk op basis van kwaliteit, prijs, service en reviews. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

boek je verhuizing 3

Boek je verhuizing

Kies de verhuizer die het beste bij jou past en bevestig je verhuizing. De rest wordt voor je geregeld.

Dit zeggen onze gebruikers

8.9 klanttevredenheid
uit 247 beoordelingen
Maria
27-03-2018
8
de klant krijgt snel reactie van verschillend bedrijven zodat je snel jou verhuis kan inplannen. Top!
Danielle
27-03-2018
8
Duidelijk, Snelle reactie, overzichtelijk
T.
02-03-2018
10
Vriendelijke klantenservice, er wordt op een constructieve wijze meegedacht over de mogelijke keuze.
Menu