Overzicht

Verschillende soorten verhuisliften voor verhuizingen

VerhuisTips | 19-03-2018 | 3 minuten leestijd

Verschillende soorten verhuisliftensmiley

Bij een verhuizing is het van belang dat al jouw mooie spullen op een snelle en handige manier richting het nieuwe huis worden gebracht. Hier kunnen natuurlijk ook grote en/of zware voorwerpen tussen zitten, zoals kasten, bedden of een fors kunstwerk. Een heel karwei als jouw nieuwe huis zich op grote hoogte bevindt..

In dit soort gevallen komen verhuisliften goed van pas. Zo hoef jij niet allerlei verdiepingen op te klimmen met zware spullen in jouw handen en vermijdt je lastige situaties met krappe trappenhuizen, scherpe trappenbochten of smalle deuropeningen. Daarbij zal de verhuizing een stuk sneller en veiliger verlopen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een verhuislift.

Verhuisliften worden natuurlijk in vele soorten en maten geleverd. Sommige verhuisliften gaan maar tot de derde etage, terwijl andere verhuisliften makkelijk tot bijvoorbeeld een achtste etage kunnen worden uitgeschoven. Maar welke soort verhuislift reikt tot welke hoogte? ScanMovers heeft het voor je uitgezocht.

Verhuislift 1: Opbouwlift of ladderliftenlightened

De kleinste verhuislift is de opbouwlift, ook wel ladderlift genoemd. Deze verhuislift bestaat uit een grote verhuisbak gevestigd aan twee ladders van twee meter. De opbouwlift reikt tot 12 meter. In de meeste gevallen betekent dit dat deze verhuislift geschikt is voor een verhuizing tot en met de derde etage. De verhuislift is elektronisch te bedienen, dus het is van belang dat er een stroomaansluiting in de buurt is.

Verhuislift 2: Electrolift of elektronische liftenlightened

De elektrische verhuislift heeft een iets kleine verhuisbak dan de opbouwlift en dus ook een iets lager laadvermogen, maar kan wel worden uitgeschoven tot 20 meter. Dit betekent dat de electrolift goed is voor een verhuizing tot en met de vijfde verdieping. Door de kleine verhuisbak is het ook een perfecte verhuislift voor een verhuizing binnen of naar een drukke stad. Misschien onnodig om te vermelden, maar de electrolift werkt net zoals de opbouwlift op elektriciteit.

Verhuislift 3: Motorliftenlightened

De motorlift is van de verhuisliften de verhuislift met de grootste reikhoogte. De lift gaat tot wel 30 meter, ofwel de achtste etage, en heeft een maximaal draagvermogen van 300 kilogram. Met andere woorden, moet er een piano of een grote kast worden verhuist, dan is de motorlift de meest geschikte verhuislift. In tegenstelling tot de electrolift en de opbouwlift wordt de motorlift niet aangedreven door elektriciteit, maar door benzine. Een nadeel: de motorlift is vrij groot en leent zich dus moeilijker voor stadsverhuizing.

Verhuizers vergelijken en verhuisliften huren bij ScanMovers yes

Heb je besloten om jouw verhuizing door een verhuisbedrijf te laten uitvoeren, dan hoef jij geen afwegingen te maken welke verhuislift het beste zal zijn. Afhankelijk van de hoogte van jouw etagewoning in het nieuwe complex, bepaalt de verhuizer welke verhuislift het meest geschikt is voor jouw verhuizing. Wil jij graag verhuizers vergelijken en bij ieder van hen een verhuisofferte aanvragen?

ScanMovers kan jou hierbij helpen!

ScanMovers is het eerste onafhankelijke online platform gespecialiseerd in verhuizers vergelijken, helemaal toegelegd op jouw verhuizing. Onze missie is om alle verhuizers op één overzichtelijk platform beschikbaar te stellen om gemakkelijk verhuizers te vergelijken én te boeken. We nemen de volledige zorg van verhuizen uit handen.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw verhuisgegevens invullen op de site van ScanMovers. Geef hierbij duidelijk aan dat jij gaat verhuizen naar een hoge etage en daarom het gebruik van een van de verschillende verhuisliften gewenst zou zijn. Wij gaan vervolgens speciaal voor jou kosteloos verhuizers vergelijken en bij allen een verhuisofferte opvragen. Binnen 24 uur kun jij 6 verschillende verhuisoffertes in jouw inbox verwachten. Jij geeft daaropvolgend aan ons door welke verhuisofferte het beste aansluit op jouw wensen en wij zorgen ervoor dat de gekozen verhuizer op de gewenste datum met een van de verhuisliften klaarstaat.

Heb jij nog vragen rondom verhuisliften, verhuizen naar een hoge etage, verhuizers vergelijken of een verhuisofferte? Wil jij graag verhuisdozen kopen? Neem dan gauw contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk van dienst zijn!yes

                                      Begin NU met vergelijken!

Aanbevolen blog berichten

Wij raden jouw onderstaande blogs aan

VerhuisTips
30-08-2023

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd Bij een verhuisbedrijf is het van...

VerhuisTips
29-09-2022

Het belang van een allrisk verhuisverzekering

Als bedrijf dat zich bezighoudt met het vervoer van spullen van mensen, is het essentieel dat je over een verhuisverzekering beschikt. Dit beschermt je bedrijf voor het geval er...

VerhuisTips
03-08-2021

Hoeveel kost een verhuis?

Hoeveel kost een verhuis?

VerhuisTips
12-05-2020

Veiligheidsrichtlijnen voor verhuizers België

Sinds 10 mei zijn de maatregelen in België versoepeld. Zo ook voor de verhuismarkt. Op de website van...

Scanmovers local nl en de fr da