Overzicht

Eventuele Verhuiskosten

VerhuisTips | 23-05-2018 | 2 minuten leestijd

Algemeen overzicht van eventuele verhuiskostenlaugh

Een nieuw huis gevonden? Gefeliciteerd! Verhuizen is hartstikke leuk en spannend, er breekt namelijk weer een nieuw tijdperk aan. Echter, een verhuizing is helaas vaak ook nogal stressvol en tijdrovend. Je zou alles zelf kunnen doen doen en hulp aan je vrienden of familie vragen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om professionele hulp in te schakelen en een verhuisbedrijf in te huren.

Kies je ervoor om professionele verhuizers in te schakelen, dan is het verstandig om eerst een aantal verhuisbedrijven te vergelijken. Zo krijg je een goed overzicht van alle verhuiskosten die verschillende verhuisbedrijven rekenen voor jouw verhuizing en weet je zeker dat je uiteindelijk kiest voor een voordelig verhuisbedrijf die ook nog eens perfect aansluit op jouw wensen.

De uiteindelijke verhuiskosten kunnen verschillen per verhuisbedrijf. Toch zijn er een aantal factoren die terugkomen in iedere uitgebrachte verhuisofferte. ScanMovers geeft jou een algemeen overzicht van eventuele verhuiskosten als je ervoor kiest om te verhuizen met behulp van een verhuisbedrijf.

Kosten van verhuizersenlightened

Allereerst rekent ieder verhuisbedrijf bepaalde verhuiskosten voor hun verhuizers. Deze verhuizers brengen jouw spullen naar de nieuwe woning en helpen met het in- en uitladen van jouw spullen. De uiteindelijke verhuiskosten hangen af van een aantal aspecten. Het verhuisbedrijf schat namelijk van tevoren in hoeveel verhuizers er nodig zijn voor jouw verhuizing en hoelang zij bezig zullen zijn. Ieder verhuisbedrijf heeft daar zo zijn eigen idee bij en de verhuiskosten omtrent de verhuizers kunnen dus verschillen per verhuisbedrijf.

Kosten van verhuiswagenenlightened

Ook worden er verhuiskosten voor een verhuiswagen gerekend. Deze prijs kan natuurlijk ook weer verschillen. Moeten er veel spullen verhuisd worden? Hoeveel grote meubels gaan er mee? Verhuiswagen zijn er in allerlei soorten en maten. Ieder verhuisbedrijf zal een inschatting maken over wat voor soort verhuiswagen er nodig zal zijn voor jouw verhuizing en heeft hiervoor een eigen prijs.

Voor meer informatie over verschillende verhuiswagens, klik hier. Daarbij kan het zo zijn dat een verhuisbedrijf een bedrag vraagt in de vorm van voorrijkosten en/of een kilometervergoeding. Lees daarom goed de bijbehorende voorwaarden van verhuisbedrijven die een verhuisofferte hebben uitgebracht.

Extra verhuiskostenenlightened 

Hoeveel de extra verhuiskosten zullen zijn hangt helemaal af van jouw verhuizing en de extra wensen die jij hebt. Wellicht ga jij verhuizen naar een hoge etage en moet het verhuisbedrijf gebruik maken van een verhuislift om jouw spullen binnen te krijgen. Wil jij verhuizen in het weekend of op een feestdag, dan is er een grote kans dat een verhuisbedrijf een toeslag vraagt.

Daarnaast is het natuurlijk fijn als de verhuizers jouw helpen bij bepaalde handelingen. Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitpakken van de verhuisdozen of het (de-)monteren van bepaalde meubels. Hier worden logischerwijs ook extra verhuiskosten voor gerekend, maar de keuze of jij deze handelingen door verhuizers wil laten uitvoeren is natuurlijk helemaal aan jou. Kan jij wel wat hulp gebruiken van een verhuisbedrijf, maar wil je toch verhuiskosten besparen? Check dan snel deze bespaartips

Verhuizen met ScanMoversenlightened

Wil jij graag verhuisbedrijven vergelijken een aantal verhuisoffertes opvragen? ScanMovers kan jou een handje helpen! Wij zijn het eerste onafhankelijke verhuisplatform dat zich specialiseert in verhuisbedrijven vergelijken, met als doel een transparante verhuismarkt en natuurlijk soepele verhuizingen voor iedereen!

Heb jij nog vragen rondom verhuizers vergelijken, verhuisoffertes of bepaalde verhuiskosten? Laat het ons weten via deze link en onze persoonlijke adviseurs helpen je maar al te graag!

                                                 Regel hier jouw verhuizing!

Aanbevolen blog berichten

Wij raden jouw onderstaande blogs aan

VerhuisTips
30-08-2023

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd Bij een verhuisbedrijf is het van...

VerhuisTips
29-09-2022

Het belang van een allrisk verhuisverzekering

Als bedrijf dat zich bezighoudt met het vervoer van spullen van mensen, is het essentieel dat je over een verhuisverzekering beschikt. Dit beschermt je bedrijf voor het geval er...

VerhuisTips
03-08-2021

Hoeveel kost een verhuis?

Hoeveel kost een verhuis?

VerhuisTips
12-05-2020

Veiligheidsrichtlijnen voor verhuizers België

Sinds 10 mei zijn de maatregelen in België versoepeld. Zo ook voor de verhuismarkt. Op de website van...

Scanmovers local nl en de fr da