Overzicht

Verhuizen Met Behulp Van Studenten

VerhuisTips | 16-04-2018 | 2 minuten leestijd

3 Redenen Om Een Studentenverhuisservice In Te Schakelenlaugh

Ga je verhuizen en heb je je verdiept in alles wat de verhuiswereld te bieden heeft, dan heb je vast gezien dat er vele soorten verhuisservices bestaan. Budgetverhuizers, Erkende Verhuizers, eenpitters, familiebedrijven en, jawel, de studentenverhuizers. Bij een studentenverhuisservice wordt er gebruik gemaakt van studenten als arbeidskrachten. Maar wat is nou het voordeel van een studentenverhuisservice? ScanMovers heeft 3 redenen om een studentenverhuisservice in te schakelen voor jou op een rijtje gezet.

Reden #1 Kiezen Studentenverhuisservice: een goede prijsenlightened

Iedereen die gaat verhuizen is op zoek naar hetzelfde wanneer gaat om het inschakelen van een verhuisbedrijf: een snelle en goede service, het liefst niet voor een niet al te hoge prijs. Gebruik maken van een studentenverhuisservice is dan ook een goed idee. De prijzen van studentenverhuisbedrijven zijn altijd laag in vergelijking met andere professionele verhuisbedrijven. De reden hiervoor is omdat studenten relatief goedkope krachten zijn en tegen een lager uurloon werken. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de studenten minder goede verhuizers zijn, wat ons direct brengt bij reden 2: de goede kwaliteit.

Reden #2 Kiezen Studentenverhuisservice: gezelligheidenlightened

De studenten die ervoor hebben gekozen om tijdens hun studententijd te gaan werken bij een verhuisbedrijf leveren professionele hulp, mede omdat een verhuisbedrijf hen daar vaak toe opleidt. De verhuizers zijn nog jong, zitten vol met energie en draaien hun hand niet om voor een zware lichamelijke klus. Maar niet alleen weten zij hoe je goed moet om gaan met kostbare spullen, daarnaast komt er bij dat studenten natuurlijk hartstikke gezellig zijn! Studenten zijn altijd in voor een gezellig praatje en om hun bruisende energie over te dragen!  

Reden #3 Kiezen Studentenverhuisservice: flexibele werkurenenlightened

Een andere reden om een studentenverhuisservice in te schakelen is het flexibele schema van een student. Studenten hebben vaak een onregelmatig rooster en zijn dus ook soepel wat betreft tijden en dagen. Een weekenddag of een nationale feestdag? Geen probleem voor een studentenverhuisservice. Daarnaast zijn studenten die werken bij een studentenverhuisservice vaak inzetbaar op late avonden. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als jij gaat verhuizen naar een drukke winkelstraat, als het gaat om een verhuizing kort dag of als jij overdag gewoon moet werken. Flexibele werkuren worden daarom ook door vele klanten geapprecieerd.

Verhuisbedrijven vergelijken bij ScanMoversyes

Ben jij op zoek naar een studentenverhuisservice voor jouw verhuizing? ScanMovers kan jou hierbij helpen. Wij zijn het eerste onafhankelijke online platform gespecialiseerd in verhuizers vergelijken, helemaal toegelegd op jouw verhuizing. Onze missie is om alle verhuizers op één overzichtelijk platform beschikbaar te stellen om gemakkelijk verhuizers te vergelijken én te boeken. We nemen de volledige zorg van verhuizen uit handen!

Hoe werkt het? Geef bij ons kort jouw verhuisgegevens op. Op basis van deze informatie gaan wij verhuizers vergelijken en offertes van verhuisbedrijven in de buurt aanvragen. Wij brengen je zo snel mogelijk op de hoogte van de verhuiskosten in de door de verhuisbedrijven opgestelde verhuisoffertes. Jij kiest vervolgens de verhuisofferte die het beste bij jou past en ScanMovers regelt de rest.

Heb jij nog vragen rondom een studentenverhuisservice, verhuizers vergelijken of offertes van verhuisbedrijven? Of wil je graag verhuisdozen kopen? Neem voor al je vragen vooral contact met ons; we helpen je graag!

                                      Begin NU met Verhuizen!

Aanbevolen blog berichten

Wij raden jouw onderstaande blogs aan

VerhuisTips
30-08-2023

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd Bij een verhuisbedrijf is het van...

VerhuisTips
29-09-2022

Het belang van een allrisk verhuisverzekering

Als bedrijf dat zich bezighoudt met het vervoer van spullen van mensen, is het essentieel dat je over een verhuisverzekering beschikt. Dit beschermt je bedrijf voor het geval er...

VerhuisTips
03-08-2021

Hoeveel kost een verhuis?

Hoeveel kost een verhuis?

VerhuisTips
12-05-2020

Veiligheidsrichtlijnen voor verhuizers België

Sinds 10 mei zijn de maatregelen in België versoepeld. Zo ook voor de verhuismarkt. Op de website van...

Scanmovers local nl en de fr da