Overzicht

Hoe kies je voor het beste verhuisbedrijf?

VerhuisTips | 25-06-2018 | 2 minuten leestijd

Hoe kies je voor het beste verhuisbedrijf?laugh

Een verhuizing is natuurlijk leuk en spannend, maar kan ook tijdrovend en stressvol zijn. Om dit zoveel mogelijk te reduceren en zo relaxed mogelijk de verhuizing tegemoet te gaan heb jij besloten om jouw verhuizing uit te laten voeren door een verhuisbedrijf. Echter, er zijn talloze verhuisbedrijven om uit te kiezen. Hoe kom je er nu achter welk verhuisbedrijf het beste bij jou past? ScanMovers geeft jou graag een aantal tips om zeker te weten dat jij straks voor het beste verhuisbedrijf kiest!

1. Een goede inschatting maken van de inboedelenlightened

Allereerst is het belangrijk om een goede inschatting van je inboedel te maken en/of te laten maken. Zo kan een verhuizer beoordelen welke materialen hij of zij voor de verhuizing nodig zal hebben en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Zo voorkom je vervelende en belemmerende situaties op de dag van de verhuizing.

2. Verhuisbedrijven vergelijken en verhuisoffertes aanvragen bij ScanMoversenlightened

Om zeker te weten dat je voor het verhuisbedrijf kiest dat het beste bij jou past, is het verstandig om van tevoren een aantal verhuisbedrijven te vergelijken en verschillende verhuisoffertes aan te vragen. Dit kan bij ScanMovers! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw verhuisgegevens zo specifiek mogelijk invullen op de site. Zodra jij dit hebt gedaan, start ScanMovers met verhuisoffertes vergelijken. Binnen 24 uur kun jij kosteloos en vrijblijvend 6 verschillende verhuisoffertes in jouw inbox verwachten. Zo kun jij op jouw gemak gaan uitzoeken wat voor jou het beste verhuisbedrijf is!

3. De algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf goed doornemenenlightened

Heb jij een aantal verhuisoffertes van verschillende verhuisbedrijven ontvangen, dan wordt het tijd om de algemene voorwaarden van ieder verhuisbedrijf goed door te nemen. Deze kunnen namelijk per verhuizer nogal verschillen! Hierin wordt bijvoorbeeld duidelijk of je te maken hebt met een Erkende Verhuizer, hoe de verhuizer zijn of haar prijs berekent en hoe het precies zit met verzekeringen, eigen risico en uitkeringen. Een erg belangrijk focuspunt als je zeker wilt weten dat je voor het beste verhuisbedrijf kiest! 

4. Kiezen voor een verhuisbedrijf met een passende prijsenlightened

Er kunnen flinke verschillende zitten in de prijzen die verhuisbedrijven rekenen voor jouw verhuizing. Het is natuurlijk verleidelijk om te kiezen voor het goedkoopste verhuisbedrijf, maar helaas, goedkoop kan ook duurkoop zijn.. Het is daarom raadzaam om zorgvuldig te kijken hoe een prijs tot stand is gekomen. Zo kan een verhuisbedrijf bijvoorbeeld werken met een vaste prijs of kiezen voor een prijs per uur. Hoe het kan dat verhuisoffertes verschillen van prijs en waar je dus extra op moet letten als je verhuisoffertes gaat vergelijken, lees je hier.

5. Reviews van verhuisbedrijven lezenenlightened

Heb je een aantal ‘favoriete’ verhuisbedrijven gekozen, vergeet dan niet om de reviews van de verhuisbedrijven te lezen! Het is altijd goed om op de hoogte te zijn van de ervaringen van jouw ‘verhuisvoorgangers’. Een verhuizersreview geeft je een duidelijk beeld van een verhuisbedrijf.

Zo kun je er makkelijk achter komen of het verhuisbedrijf in het verleden goed gepresteerd heeft en of zij waarde hechten aan bepaalde verhuisaspecten die voor jou erg belangrijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatie, voorzichtigheid of tempo. Zijn de reviews (overwegend) positief, dan kan jij er zeker van zijn dat je kiest van het verhuisbedrijf dat het beste bij jou past!  

                                      Begin NU met Verhuizen!

Aanbevolen blog berichten

Wij raden jouw onderstaande blogs aan

VerhuisTips
30-08-2023

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd

Met een CRM-systeem is je verhuisbedrijf beter georganiseerd Bij een verhuisbedrijf is het van...

VerhuisTips
29-09-2022

Het belang van een allrisk verhuisverzekering

Als bedrijf dat zich bezighoudt met het vervoer van spullen van mensen, is het essentieel dat je over een verhuisverzekering beschikt. Dit beschermt je bedrijf voor het geval er...

VerhuisTips
03-08-2021

Hoeveel kost een verhuis?

Hoeveel kost een verhuis?

VerhuisTips
12-05-2020

Veiligheidsrichtlijnen voor verhuizers België

Sinds 10 mei zijn de maatregelen in België versoepeld. Zo ook voor de verhuismarkt. Op de website van...

Scanmovers local nl en de fr da